Startpagina

Je kunt dingen laten,
je kunt dingen doen,
je kunt dingen laten doen!


Veterinaire congressen, nascholingsdagen en cursussen organiseert u niet even tussen de bedrijven door!

Het begint met een thema, sprekers en een juiste locatie, ……maar dan?! Hoe nodigt u uw gasten uit? Wie maakt en bewaakt de begroting? Wie verzorgt de registratie en draagt zorg voor de facturatie. Dit is pas het voortraject.

Logistiek, catering, maar ook audiovisuele middelen en de programma afstemming moeten garant staan voor een succesvol evenement. Er komt veel kijken bij de organisatie van een congres of custom-made event, hoe groot of klein ook.

Wilt u dit onderbrengen bij  een betrouwbare partner met kennis van zaken? Dan bent u bij VetEvents aan het juiste adres! Dé professionele congresorganisator met nationale en internationale ervaring. Vanuit Utrecht staan wij garant voor een professionele aanpak van uw evenement, van a tot z! Maatwerk tot in de kleinste details, of slechts een onderdeel van de organisatie.

VetEvents is de onafhankelijke "kameleon" voor professionele organisatie van uw veterinaire project, waarbij u naar behoefte uw eigen kleur en identiteit kunt behouden.

Wat kunnen wij?

VetEvents verzorgt uw veterinaire evenement van kop tot staart, van A tot Z! Na een intake gesprek waarin wensen, mogelijkheden en kaders worden besproken, ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Kiest u voor VetEvents, dan kiest u voor veterinaire professionals die uw evenement organiseren.