Portfolio

Een greep uit onze projecten:

       

Endo-Ecto-EXIT: in maart 2014 organiseerde VetEvents voor Elanco Animal Health een interessant symposium voor gezelschapsdierenpractici in het kader van de lancering van Trifexis®.
Eerder organiseerden wij in het Dolfinarium al "Verdovend", een symposium over pijnbestrijding en anesthesie bij gezelschapsdieren.


     
 Boehringer logo               

Voor Boehringer Ingelheim organiseren wij het jaarlijks terugkerende symposium ‘BI Careful’. Dit evenement is gericht op de diagnostiek en behandeling van chronische aandoeningen bij huisdieren, waarbij kwaliteit van leven centraal staat. Er zijn separate programma's voor dierenartsen en dierenartsassistentes.


     
    Voor Zoetis organiseerden wij een grote bijeenkomst in Burgers' Zoo voor de lancering van Apoquel®, een middel tegen jeuk bij gezelschapsdieren.
     
  'Volgend Station: 2014' was de naam van een groot aansprekend programma in de bijzondere ambiance van het Spoorwegmuseum in Utrecht, georganiseerd door VetEvents in opdracht van Dechra Veterinary Products. Het evenement stond geheel in het teken van hoe het beter kan in de dierenartsenpraktijk. Ook aankomend jaar staat er weer een "Volgend Station"op het programma.

     
  Speciaal voor dierenartsassistentes organiseerden wij in opdracht van Novartis Animal Health een reeks nascholingsavonden, waar, naast een lezing over "Longworm en oogworm", ook de workshop "Verkopen van zorg" werd gegeven.